Nieuwe producten


Populaire producten


Bikepacking tas kopen of huren?
Heeft u een bikepacking tas nodig? Bij Bikepacking4u hebben we diverse bikepacking tassen op voorraad. Met exclusieve merken zoals Restrap, Topeak, Miss Grape en Acepac is er voor iedere Bikepacker een geschikte tas.

Wat is bikepacking?
Bikepacken is een samentrekking van de woorden backpacken en biking. Het wijst op een manier om wat kleine tassen aan je fiets te hangen, zodat je een minimalistische kampeeruitrusting en bevoorrading kan meenemen om langere ritten te maken.

Je zou het vakantiefietsen 2.0 kunnen noemen. Maar waar de traditionele vakantiefietser zijn of haar fiets moest voorzien van voor- en/of achterdrager waaraan dan grote zijtassen werden gemonteerd, worden de tassen bij bikepacken rechtstreeks aan het frame, stuur of zadel gehangen zonder tussenkomst van een drager.

Dit voorkomt onder andere dat dragers kunnen lostrillen, maar het scheelt vooral gewicht. En de wat kleinere volumes van de tassen dwingen je tot het meenemen van weinig spullen. Hierdoor is het totale gewicht van fiets plus bagage vrij laag en kan je er nog steeds sportief mee rijden.

Verhuur bikepacking tas.
Bij bikepacking4u is het mogelijk een bikepacking tas te huren. Wil je bijvoorbeeld eens een bikepack vakantie proberen en ben je niet van plan om direct tassen aan te schaffen? Bekijk dan onze verhuur pagina.

Bekijk al onze producten en reviews.