Bestel nu!

  Brooks scape bikepacking tassen

  Waterbestendig

  Brooks scape bikepacking tassen

  Verstelbaar

  Brooks scape bikepacking tassen

  Praktisch

  Brooks scape bikepacking tassen

  Kwaliteit

   Brooks scape bikepacking tassen

   Brooks scape bikepacking tassen.
   Brooks England bekend van de lederen zadels is dit jaar een compleet nieuwe weg in geslagen. Afgelopen jaar kwamen ze al op de markt met diverse fietstassen en rugtassen. Nu heeft Brooks ook een lijn ontwikkeld speciaal voor de bikepackers en gravelriders. Deze lijn genaamd de Brooks Scape is volgende maand beschikbaar. Met de Brooks Scape gaan ze de concurrentie aan met bijvoorbeeld hun landgenoot Restrap. Bij Brooks gooien ze het wel over een andere boeg, de vintage look staat namelijk nog steeds in een hoog vaandel.

   Over Brooks England.
   Het bedrijf Brooks England is in 1866 opgericht door John Boultbee Brooks. Onder de noemer JB Brooks & Co. begon hij een bedrijf in onder meer lederwaren in de Engelse plaats Birmingham. Vanaf 1878 startte de ontwikkeling en productie van fietszadels. Tot 1958 bleef de familie Brooks sterk betrokken in het bedrijf. In 1962 volgde een overname door het Britse concern Raleigh en verhuisde de firma naar de nabijgelegen plaats Smethwick. In 2002 nam het Italiaanse Selle Royal Brooks over.

   Naast leren fietszadels in diverse modellen produceert Brooks vandaag de dag onder meer zadeltassen.

   Bij bikepacking4u is het ook mogelijk om bikepacking tassen te huren. Meer informatie kunt u vinden op de verhuur pagina.